Persondatapolitik


Pagani Medico ApS (Akeda Finans) Persondatapolitik
Pagani Medico behandler alle kundeoplysninger og data fortroligt.
Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne fakturere og levere en vare til dig.
Når vi indsamler personoplysninger som navn, adresse, tlf. nr., e-mail adresse, CVR nr., sker det kun med dit udtrykkelige samtykke.
Du er altid informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og du kan altid få en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse,
ved blot at henvendes dig til os på info@pagani.dk eller på tlf.: (+45) 8743 0555

Nyhedsbreve og tilbud
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbreve og tilbud fra Pagani Medico ApS, skal du henvende dig på: info@pagani.dk eller på tlf.: (+45) 8743 0555

Opbevaring af registrerede oplysninger
Faktura og ordre oplysningerne som er registret hos Pagani Medico ApS opbevares i 5 år (ifl. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.
Personoplysninger transmitteres ikke krypteret, ligesom de heller ikke opbevares krypteret og oplysninger videregives ikke til tredjepart.
Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Logstatistik
Pagani Medico ApS anvender logstatistik på www.pagani.dk og www.akeda.dk med det formål at forbedre brugervenligheden og til at frembringe statistik.

Cookies
På www.pagani.dk og www.akeda.dk kan der blive anvendt cookies.
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk).
På den måde ved serveren, ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.
Der lagres ikke personfølsomme oplysninger i en cookie, men derimod oplysninger om brugerens adfærd på et website. F.eks. et indtastet navn i forbindelse med login osv.
Pagani Medico ApS anvender cookies med det formål, at optimere websitet og dets funktion.
Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
Du kan når som helst slette dine gemte cookies på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ’Funktioner’ > ’Internetindstillinger’ > ’Slet cookies’.

Varemærker
Produkt- og virksomhedsnavne som bruges på www.pagani.dk og www.akeda.dk kan være registrerede varemærker og beskyttede firmanavne.
Disse anvendes kun til identifikation af produkter.

Dataansvarlig
Pagani Medico ApS er ansvarlig for alle data vedr. www.pagani.dk og www.akeda.dk

Download/Kopiering
Download eller kopiering af billedmateriale og/eller tekstmateriale fra www.pagani.dk og www.akeda.dk, er ikke tilladt.